Esm complex Forever Move – ekstra dodatak za zdravlje zglobova i kostiju

Esm complex Forever Move – kretanje bez ograničenja

Esm complex Forever Move –  zamislite da se možete slobodno kretati bez ograničenja?

Esm complex Forever moveSposobnost kretanja često se uzima zdravo za gotovo, ali to je više od stavljanja mišića i zglobova u pokret.

Pravilan rast i razvoj kostiju mišića također se može postići i sa Forever Argi, više pogledajte OVDJE!

Kretanje bez ograničenja omogućuje nam da ubrzamo ostvarenje naših svakodnevnih ciljeva.

Esm complex Forever Move – prirodna je mješavina dva patentirana sastojka koju još nitko na svijetu nije kombinirao u jednom proizvodu!

Već duže vrijeme je poznato da glukozamin i kondroitin pomažu mišićima i zglobovima, ali u ovom proizvodu postignuti su potvrđeni klinički rezultati djelovanja između 7-10 dana!

Zapravo, pokazalo se da je 5x učinkovitiji od samog glukozamina i kondroitina zajedno!

SASTOJAK 1

NEM ( membrana ljuske jaja ) je prirodan izvor kondroitina, glukozamina, hijaluronske kiseline, glikozaminoglikana i bjelančevine kolagena.

Svi navedeni sastojci prijeko potrebni su za sustav koji je zadužen za kretanje, zglobove, mišiće, kosti, tetive, ligamente, hrskavicu!

Ovaj pomno proučavani sastojak i jedan od najsuvremenijih podržava zdravo kretanje gibanja, poboljšava udobnost i fleksibilnost, održava zdravu hrskavicu i potiče brz oporavak od vježbanja!

Tako osjetljiv, skoro nevidljiv sastojak, a tolika moć i raznovrsnost supstanci, tko bi to ikad pomislio?

SASTOJAK 2

Blagodati ove prodorne formule dodatno su ojačane s kurkuminom iz kurkume i to u BioCurc” koja primjenjuje patentiranu tehnologiju emulgacije.

Kurkumin poznat i kao “sveti prah” kako ga u Indiji nazivaju poznat je po svojem protuupalnom, antioksidativnom i antikancerogenom djelovanju.

Kurkumin u prirodi pojavljuje se u začinu kurkuma i tisućljećima je poznat po tome da u velikoj mjeri pridonosi zaštiti zdravlja jetre, podržava imunosustav, također pomaže radu srca i cirkulacije.

Ovom tehnologijom iskoristivost kurkume raste oko 200%, što znači da će ga ljudski organizam u puno većoj mjeri apsorbirati i iskoristiti!

Spajajući ova dva sastojka u jednom proizvodu i njihovim obogaćivanjem stvoren je savršen spoj znanosti i prirode!

NAPOMENA: Zbog učinka na žuć, ne preporučuje se osobama koje imaju žućni kamenac, osobama koje uzimaju lijekove za sprječavanje zgrušnjavanja krvi, može uzrokovati rizik od krvarenja.

Također se ne preporučuje trudnicama zbog eventualnih učinaka na kontrakciju maternice!

Kompanija Forever Living Product nije maloprodaja, te za pojedinačnu narudžbu ovog proizvoda možete kontaktirati +385 99 216 51 85 ili +385 98 943 44 59!


 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.