Fields of Greens – zelena hrana bogata klorofilom

Fields of Greens – izvrstan izvor zelene hrane

Fields of Greens – današnjim načinom života i praktičnošću brze ishrane često zanemarujemo hranjive i svježe prehrambene proizvode.

Fields of GreensJedan pogled na popis sastojaka u tome proizvodu otkriva izobilje hranjivih elemenata posebno formuliranih kako bi se nadomjestio nedostatak hranjivih sastojaka u našoj prehrani.

Fields of Greens kombinira mladu ječmenu travu ( koja sadrži kalij, kalcij, magnezij, željezo, natrij, bakar, fosfor, cink, mangan).

Pšeničnu travu ( koja sadrži vitamine, minerale, i elemente u tragovima), alfa-alfu (bogatu mineralima, vitaminima,A, B6, E i K).

Paprika u prahu također je dodana ( pomaže u očuvanju zdravog krvožilnog sustava i probave).

Med je sljedeći sastojak koji se nalazi o u ovome proizvodu – izvrstan izvor vitamina, minerala, aminokiselina koji podiže razinu energije i pomaže u očuvanju zdravlja!

Proizvod sadrži klorofil poznat po svojim antioksidanskim učincima, antireumatskim, antikancerogen ( inhibira kancerogene ), alkalizira organizam!

Danas za pripremu zelenila potrebno je dosta vremena sa kojim u pravilu ne raspolažemo, a da ne govorimo o zagađenosti tla!

fields of greenProizvod pomaže kod snižavanja razine šećera u krvi, regulira metabolizam, regulira funkciju slezene, jetre.

Nadalje pomaže regulirati stolicu, regulira tjelesnu težinu, odličan kod anemija i malokrvnosti!

Forever Living Product je veleprodaja te nije moguće vršiti pojedinačne narudžbe.

Ukoliko vas zanima ovaj proizvod i želite ga naručiti možete nas kontaktirati na +385/99 216 51 85

ili +385 98 943 44 59

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.