Jamstvo kvalitete – certifikati i priznanja za kvalitetu sirovina i proizvoda

Jamstvo kvalitete

Pečat kvalitete Međunarodnog znanstvenog savjeta za alou

Tvrtka Forever Living Products je 1978. prva na svijetu ponovno otkrila blagotvorno djelovanje aloe.

Sve više ljudi moglo je iskusiti čudo iz te biljke, a to svoje iskustvo prenosili su stotinama, tisućama drugih i tako je nastala jaka nova privredna grana.

Poslije golemog oduševljenja u početku se stvorilo jedinstveno mišljenje o objedinjavanju snaga i zajedničkom osnutku jedinstvene ustanove koja će u ovoj velikoj novoj industrijskoj grani objediniti i sistematizirati očekivanja.

Međunarodni znanstvani savjet za Alou nastao je 1981. zbog zaštite industrije Aloe od nelojalne konkurencije i uspostavljanja sustava standardizacije i kvalitete proizvoda .

Savjet djeluje kao samostalno tijelo, a financira se iz članarina koje plaćaju proizvođači Aloe.

Savjet je 1982 imao 25 članova. Pripremljen je etički kodeks i izrađena su načela kvalitete.

Zbog očuvanja objektivnosti Savjet je od neovisnog laboratorija zatražio stalnu neprekidnu kontrolu kvalitete, gustoće i čistoće aloinih proizvoda.

Sva društva čiji proizvodi zadovoljavaju stroge standarde Međunarodnog znanstvenog savjeta za Alou na svojim proizvodima mogu istaknuti pečat kvalitete Savjeta!

Podrobna testiranja započela su još 1985. Tvrtke Forever Living Products i Aloe Vera of America, znajući da njihovi proizvodi odgovaraju postavljenim uvjetima kvalitete i čistoće, poslali su na testiranje čisti, neprerađeni Aloe Vera Gel kao i u boce pakirani Aloe Vera Gel i Nektar!


U prvoj polovici 1986. dobiveni su prvi potpuni rezultati analize u kojima su svi aloini proizvodi tvrtke Forever Living Product Inc. prvi dobili priznanje Savjeta, ističući da ne da samo proizvodi odgovaraju standardima, već da i kvaliteta i čistoća zadovoljavaju i mnogo strože standarde.

Poslije tih analiza tvrtka Forever Living Product Inc. dobila je dozvolu da na svojim proizvodima od Aloe istakne pečat kvalitete Međunarodnog znanstvenog Savjeta za alou.

Forever Living Product ima za cilj da bude prva u ovoj industrijskoj grani i da njezini proizvodi budu najbolje kvalitete na svijetu.

Nakon 1986. na svim proizvodima od aloe istaknut je pečat kvalitete, na taj način označavajući stalnu kvalitetu proizvoda.

Kako je tvrtka postala međunarodna, nakon priznavanja kvalitete od strane Znanstvenog savjeta zatražila i dobila priznanje kvalitete i od drugih svjetskih organizacija.


Na primjer ako ste istraživač etiketa sigurno ste primjetili jedno malo “K” na boci Gela.

Ta oznaka znači priznanje “Kosher” koje potvrđuje da odgovara strogim standardima kvalitete i čistoće koje propisuje židovska vjera.

Ova kvalifikacija je najviši postavljeni stupanj čistoće. Mnogo je vjerskih zajednica kod kojih je je kvalifikacija “Kosher” nezaobilazna.

Ta oznaka samo dokazuje da su proizvodi FLP najbolji na svijetu.


Kalifornijsko muslimansko društvo potvrdilo je kakvoću proizvoda FLP-a.

Njihovom analizom došli su do zaključka da se radi o odličnim proizvodima glede visoke kakvoće i čistoće i da im zbog toga mogu kao visoko priznanje dodjeliti svoj zaštitni znak.

Spomenute kvalifikacije zahtjevaju vrlo visoke standarde.

Činjenica je da proizvodi FLP zadovoljavaju sve propise, standarde u uzgoju biljke i u svim fazama proizvodnje.

Tvrtka FLP Inc. može ponosno reći da je jedna od tvrtki koju priznaje i BUAV ( British Union Against Vivisection ).

To se priznanje mora obnavljati svake godine i znači da se prilikom razvoja i testiranja novih proizvoda ne obavljaju pokusi na životinjama.

Izjava stručnjaka

Proizvodi kojima FLP d.o.o.trguje prema ispitivanjima Istražnog laboratorija za kontroliranje dopinga ne sadrže tvari navedene na listi dopinga pa su stoga kao nadopuna prehrani podobni za korištenje pri sportskim aktivnostima bilo koje razine.

Svi certifikati

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.