Kvantna analiza i dijagnostika – besplatno mjerenje

Kvantna Analiza – medicina budućnosti

Sama medicina kao takva temelji se na korištenju elektromagnetnog zračenja, kvantnih procesa i informacijskih valnih svojstava žive materije.

Temelji kvantne medicine počinju kada je američka liječnica Hilda Clark 1988. napravila uređaj za mjerenje elektromagnetnog zračenja ( sinkrometar ) prirodnih objekata.

Svrha tog uređaja je bila ta što je taj uređaj mogao specificirati zračenje svih objekata koji utječu na naše zdravlje poput mikroba, toksina, lijekova.

Rezultat je bio krajnje neočekivan: uređaj je registrirao veliki broj bakterija, virusa, parazita što je bilo drugim metodama nemoguće otkriti.

Korak dalje otišli su ruski znanstvenici koji su drastično poboljšali takav uređaj i cijelu stvar podigli na razinu više.

Na institutu za Psihofiziku u gradu Omsku akademik Nestorov i J.Butom stvorili su cijeli aparatni kompleks koji je očitavao ne samo bolesti već i najmanje odstupanje od norme u radu svih organa

Akademik Nestorov za ovaj izum je bio predložen za Nobelovu nagradu.


Metodom kvantne analize dobiva se uviđaj u cjelokupno stanje organizma i omogućuje nam da se otkriju promjene i prije nego se razviju ozbiljne zdravstvene tegobe.

Ljudsko tijelo se sastoji od od velikog broja stanica koje kontinuirano rastu, razvijaju se, defirenciraju  i umiru, ali se i neprestano regeneriraju kroz vlastitu diobu.

U tijelu odrasle osobe 25 milijuna stanica podijeli se u minuti, dok se istovremeno regenerira oko 100 milijuna krvnih stanica.

Tokom procesa stanične diobe i rasta, atomska jezgra pod naponom stvara bazičnu osnovu naših stanica, a superbrzi elektroni izvan jezgre su u neprestanim promjenama zbog čega dolazi do konstantnog emitiranja elektromagnetskih valova.

Ti valovi koje naše tijelo emitira su pokazatelj stanja našeg organizma i razlikuju se od stanja do stanja u komparaciji : zdravo, manje zdravo, bolesno itd.

Ukoliko smo u stanju da pročitamo ove elektromagnetne valovne signale, možemo “pročitati” i stanje našeg organizma.

Kvantna analiza ( quantum ) medicina smatra da je osnova svake bolesti upravo promjena frekvencija tih izvan jezgrenih staničnih elektrona.

Promjena njihove putanje koje prouzrokuju promjene na razini atoma.

Zatim u malim, pa većim biomolekulama, u konačnici promjena u samoj stanici i organu koji ona sačinjava.

Jednostavno, ukoliko se promjeni frekvencija elektrona promjenit će se i elektromagnetni val koji dolazi od posmatranog atoma.

Te promjene do kojih dolazi zbog bolesti i fizičkih promjena u nutritivnoj oblasti su obično slabe i variraju od nano do mikrogausa.

U principu, energija i frekvencija prolaze kroz pojačivač i stižu u kompjuter koji ih pritom obrađuje uspoređujući dobivene rezultate sa onima koji spadaju u normalne kvantne vrijednosti.

Veličina dobivenih vrijednosti ukazuje na prirodu i vrstu promjena staničnih vrijednosti.

Očitani ventualni poremećaji se objašnjavaju kao klinička slika.

Na primjer: stanice raka se razlikuju od normalnih stanica pa se tako razlikuju i njihovi elektromagnetni valovi.

Uređaj šalje signal stanice raka i ako dođe do odgovora-rezonancije, takva stanica postoji i u tijelu i uređaj će je otkriti.

Što je više kancerogenih stanica, signal – odgovor je jači. Ako nema takvih stanica, rezonancija će u potpunosti izostati.


Što je Kvantno magnetni rezonantni uređaj i koje parametere sve prikazuje?

To je uređaj koji spaja high-tech inovacije medicinskih projekata, bio-informatiku, elektrotehniku ali i druge nauke.

Koristeći kvantnu medicinu kao osnovu, primjenjuje naprednu elektronsku opremu za prikupljanje najosjetljivijih elektromagnetnih signala u potrazi za abnormalnostima u radu organa ljudskog tijela.

Služi za analizu i testiranje, utvrđivanje zdravstvenog stanja i otkrivanje glavnih problema, kao i za davanje standardnih preventivnih preporuka.

Uređaj samim time služi kao individualni vodič i zdravstveni konzultant za cijelo tijelo, a glavne prednosti su bezbolnost, bez zračenja, jednostavnost, brzina.


Kvantna analiza – pregled na svim razinama

36 parametara

Kardio vaskularni i moždano vaskularni sustav

Gastrointestinalne funkcije

Funkcije jetre, tankog i debelog crijeva, žući, gušterače, pluća, mozga

Index stanja kostiju, ugradnja i mineralizacija kostiju, reumatske promjene na lokomotornom sustavu

Šećer u krvi i mokraći, vitamine, mikrolemente, koenzime, teške metale, stupanj onečišćenja organizma toksinima ( toksikologija )

Imunološki sustav, koža, oči, alergije, kolagen, akupunkturne točke ( protočnost ), masnoće

Endokrini sustav

Prostatu, muške spolne funkcije, menstrualni ciklus, dojke, spermatozoidi, ginekologija


Vodite računa o svom tijelu. To je jedino mjesto gdje možete živjeti. Jim Rohn


 

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.