Rex Maughan – generalni direktor i vizionar Forever Living Products-a

REX MAUGHANRex Maughan

Rex Maughan – strast za boljim zdravljem, kvalitetnim proizvodima i financijskom slobodom nadahnula je da osnuje  Forever Living Products 1978. godine.

Sa diplomom iz poslovanja s Državnog sveučilišta Arizona i više od 40 godina praktičnog iskustva, njegovo vodstvo i njegova vizija pozicionirali su Forever Living Products iz pametnog, prilagođenog marketing plana u svjteskog lidera u segmentu zdravlja i ljepote temeljeni na Aloe Vera biljci!

_______________________________________________________________________

SVI SNOVI POČINJU  NEGDJE

Godine 1978. Rex Maughan pozvao je blisku obitelj i prijatelje na prvi sastanak Forever Living Products-a u Tempeu u Arizoni gdje je predstavio prilagođeni marketing plan.

Ponuditi najbolje potrošne proizvode za javnost, proizvode za koje se dokazuje da potiču trajno zdravlje i zdravlje te neka proizvodi i ljudi koji ih koriste govore za sebe.

Njegov je plan bio jednostavan. Nudite potrošne proizvode za javnost kojima se dokazuje da potiču trajno zdravlje i ljepotu – i to na osobni način.

Danas rezultati govore za sebe jer Rex nastavlja voditi tvrtku koja je drugačija od bilo koje druge na svijetu – tvrtka koja mijenja život kroz svoje nevjerojatne proizvode, stabilan poslovni model, svjetske mogućnosti rasta i dobrotvorne pothvate.

_______________________________________________________________________

KAMO IDEMO?

Više od nadahnuća i težak posao je dovela Forever Living Products do vrijednosti od više miljiardi dolara.

Mogućnost da mijenja ljudske živote, tvrtka koja proizvodi i prodaje stotine wellness i kozmetičkih proizvoda diljem svijeta.

Oslanjajući se na dugogodišnje iskustvo, inovativne nove ideje, čvrste vrijednosti i nenadmašnu kontrolu kvalitete, Forever Living Products nastavlja razvijati nove puteve na putu prema NEUSPOREDIVOM USPJEHU.

Kad je Rex Maughan stvorio Forever Living Products, znao je da nije u najboljem interesu oslanjati se na dobavljače treće strane da dostavi kvalitetu kakvu je zahtijevao za svoje proizvode.

Inzistirao je da  Forever postane  potpuno VERTIKALNO INTEGRIRAN, osiguravajući vlastite plantaže Aloe Vere, postrojenja za proizvodnju i pakiranje i skladišta.

Rexovo predviđanje zauvijek je osiguralo sposobnost upravljanja kvalitetom i troškom svakog koraka.

Zbog toga se Forever može usredotočiti na ono što je najvažnije … kvaliteta, inovacija i najbolji proizvodi na planetu.

_______________________________________________________________________

SAMO NAJBOLJE

Kada je Rex zamišljao dinamiku onoga što je trebalo postati zauvijek, jedan od temeljnih aspekata bio je mogućnost pružanja najkvalitetnijih proizvoda na planeti.

Rexova predanost kvaliteti nikad se nije promijenila niti je bila ugrožena.

Upravo je zato neprihvaćanje ništa manje od 100% kontrole našeg procesa od sadnje do gotovog proizvoda.

Čuli ste to već prije, ali u Forever Livingu, “Ništa manje od najboljih mi stvarno i činimo.”

A to je samo obična i prirodna istina.

Zauvijek život ne zahtijeva ništa manje od najisplativije kvalitete na svakom koraku svakog procesa kako bi se osigurala kvaliteta naše berbe aloe.

I dalje smo jednako marljivi kako bismo osigurali da stigne u naš proizvodni pogon u netaknutom obliku.

Listovi se obrađuju u roku od nekoliko sati kako bi se osiguralo da najsvježiji gel Aloe Vera postane netaknut.

Sa svim svojstvenim svojstvima tako da u svakom trenutku ne radimo ništa manje od najboljeg izvornog materijala na planetu.

A kada je riječ o proizvodnji naših konačnih proizvoda, možete se uvjeriti da je svaki od njih jednako pažljivo njegovan.

U postojanju s istom razinom skrbi, vrijednom pažnjom i primjernim standardima koje smo stavili u svaki od naših tako pažljivo ubranih i berbe Aloe.

To je put za večni Život – to je Rex Maughan -način.

_______________________________________________________________________

Forever Giving zaklada osnovana je 2009. kako bi pružila način da klijentima i Vlasnicima poslovnih prilika zauvijek daju sredstva globalnom poboljšanju.

Surađuje s dobrotvornim organizacijama diljem svijeta u borbi protiv siromaštva, gladi i nedostatka dostupnih medicinskih usluga za djecu.

Zaklada također podupire napore za olakšanje kao odgovor na prirodne katastrofe.

Rex ima veliko srce i uistinu se brine za ljude – osobito svoje zaposlenike, Forever poslovne vlasnike i zajednicu.

Rex i njegova supruga Ruth vide ovaj ljubavni rad kao njihov najveći uspjeh.

Rexova strast za pomaganjem drugima da izgledaju i osjećaju se bolje nastavlja voziti Forever prema većim uspjesima!

_______________________________________________________________________

Svidio vam se članak,voljeli biste se možda upoznati sa poslovnom mogućnošću koja kompanija Forever nudi javite nam se 099/216 51 85 ili 098/943 44 59!

Mi smo ponosni suradnici jedne uistinu nevjerovatne kompanije koja jednostavno za cilj i misiju ima omogućiti ljudima više od najboljeg

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.